ponedeljek, 15. april 2013

Album za nečakinjo

V začetku decembra je v našo družino prišel čisto nov član. Malo nas je presenetila, ker se ji je mudilo na svet in tako smo dobili našo Gabrielo kakšen teden bolj zgodaj kot je bila naročena. :) Prva vnukinja za dedka in babici iz po obeh straneh, prva nečakinja, lahko si misliš, kako smo jo pričakovali in kako smo se je razveselili.

Gabrielini mamici - moj sestri Mojci - sem obljubila, da ji ob rojstvu izdelam album Moje prvo leto. Ker je Gabriela res naš sonček, ki se smeje, vriska in je nadvse luštna, sem se za njen album zares potrudila. Naročila sem liste iz Amerike prav za to priložnost, in ji izdelala album v formatu 30x30 cm.

Zanj sem se res potrudila, mislim da je ta album nekaj najlepšega, kar sem do zdaj ustvarila. Zato bom naredila izjemo in objavila čisto ves album.

Ker se barve slučajno skladajo z izzivom v Craft-alnici, izziv št. 79, sem album prijavila tudi na njihovo stran.

Vesela bom komentarja albuma spodaj.
Urška

p.s. Fotografije so med sabo zmešane in niso v pravem vrstnem redu. Tega žal ne znam popravit, a upam, da boš vseeno užival/a ob ogledu. :)

























19 komentarjev:

  1. Totalno huda ideja in kako lepo izdelan album. Tvoja sestra bo zelo vesela, Gabriela pa bo imela, ko bo zrasla, en lep spomin na teto in otroška leta. lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Lušna zadeva. Nič koplicirano. Lepo si si zastavila. Meni pri sinu ni zneslo narediti do konca... Je prav fino če kdo to namesto tebe naredi... in zato so tete ;)
    Nice!

    OdgovoriIzbriši
  3. Urška,
    res si se potrudila. Vsaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasen album, všeč so mi poezije, ki si jih izbrala, ter zbirka podatkov o času rojstva - sploh cene mleka in kruha so fantastična zamisel. Album je lep, bo tudi funkcionalen in zelo lep spomin za vse, ki ste Gabrijelo sprejeli na ta svet. Lp

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovito izdelan album.Lepo si vključila tudi verze.Verjamem,da bo sestra zelo vesela,še bolj pa nečakinja,ko malce odraste.Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala vsaki posebej (in Ivanu :) ) za tako lepe pohvale.

    Je pa res, da se za svoje otroke po vsej verjetnosti ne bom tako potrudila - ker ne bo časa :). Tako da naj ima vsaj Gabriela lep album. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasni papirčki, vsega ravno prav. Čudovit je. Lp

    OdgovoriIzbriši
  8. O, vau! To pa je zelo lep album. Vse česitke za takšen projekt, teta :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Fantastično Urška! Res neprecenljivo darilo v katerega si vložila ogroooomno truda in ljubezni.
    Najbolje, da se že sedaj pripraviš albume za vajine "projekte", ker za domače potem najverjetneje zmanjka časa...Moj najmlajši je že dopolnil 1 leto pa mu še nisem uspela narediti albuma za rojstvo in za krst, z našim družinskim pa tudi zamujam že 2 leti...
    Komaj čakam, da vidim še kakšnega izpod tvojih rok :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Prečudovit album! Tako lepega še nisem videla. Gabriela bo imela res lepo shranjene spomine.

    OdgovoriIzbriši
  11. Noro! Kako zelo... ČUDOVITO! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. ooo kako čudovit album si ustvarila!
    Prav vsaka stran je zgodba zase in prav vsi detajli so fantastično dobri.
    Pradvsem pa mi je všeč stil albuma (pisanje, lepljenje, skratka čisto vse).
    Veliko veselja boš naredila celotni družini :-))

    OdgovoriIzbriši
  13. Čudovit, čudovit album. Krasno darilo si pripravila za celo družino in gotovo jim bo v veselje še mnogo let.
    Pozdravček od Lili

    OdgovoriIzbriši
  14. Brez besed ... koliko dela je bilo vloženega ... taprava teta ♥♥♥
    Pa še nekaj povem ... biti teta je nekaj najbolj luštnega na svetu - svojih otrok ne boš učila najbolj prikupnih traparij, pri nečakih in nečakinjah pa se ne boš mogla upreti :)))

    OdgovoriIzbriši
  15. Urška, pozdravljena, kako čudovit album si ustvarila, z veliko ljubezni in taprave energije:))) Zelo so mi všeč izbrane podrobnosti, zamisel, vsebina. Čudovito! LP:)

    OdgovoriIzbriši
  16. čudovito...si kar predstavljam, ko bo tam v pozni puberteti in potem s svojimi otroci Gabrijela tole listala znova in znova...neprecenljivo!

    OdgovoriIzbriši