ponedeljek, 14. maj 2012

Namesto učenja... :)

... seveda je dosti lepše ustvarjati kot pa sedeti za knjigo. Seveda potem ustvarjaš s kančkom slabe vesti in se malo "potuhneš" pred sabo in drugimi. Seveda je dosti lepše rezati, lepiti, štempljati in načrtovati voščilnice kot pa prebirati o razvojnih nepravilnostih zob, sklenine in poškodbah zob. Seveda si ves čas prigovarjaš, da imaš še dovolj časa. (In seveda to ne drži :) ).

AMPAK! Zdaj me se moram RES posvetiti ta drugemu delu, tako da se bom potrudila, da postavim ustvarjanje malo na stran.

Ustvarila sem svojo dnevno mantro, ki si jo bom nalepila na ogledalo na hodniku, da jo bom prebrala večkrat na dan. Prijavila sem jo na Craft-alnico. Za izziv je bilo navdih "drevo".
Ustvarila sem drevo, ki je pravzaprav desna roka, ki daje. Na vsaki roki imamo 5 prstov, vsakega za eno dobro delo na dan. In iz teh dobrih del, iz dajanja, lahko zraste nekaj lepega.
Zelo me je navdihnila Pavčkova pesem, ki sem jo zapisala ob strani, predvsem pa misel "če si človek do ljudi". Všeč mi je njegova poezija, ker je preprosta, hitro razumljiva in lahko zapomnljiva.

meseca maja


Nastale so še čestitke za moške rojstne dni, za ženske rojstne dni in za boljšo polovico. več pa spodaj, dosti nakladanja, naj slike povedo svoje :)Že vem za koga bo tale... :)Vesela bom komentarja, mnenja ali pohvale :)