ponedeljek, 07. oktober 2013

re-voscilnice

Po uspešno opravljenem izpitu (9ka!), za katerega sem se učila od julija do konca septembra, je spet prišlo na vrsto ustvarjanje. Še en me čaka, potem bom pa prava zobozdravnica! :)


Imam super prijatelje in znance, ki mi dajejo super ideje. Zadnjič je znanka omenila, da je poročno voščilnico, na kateri  je bil njun nov priimek, razrezala in prilepila na njuna vhodna vrata. To mi je dalo super idejo za re-voščilnice. To so voščilnice, ki so namenjene ponovni uporabi.

Na notranji strani je zapisano voščilo, zgornji del pa se odreže in s pomočjo že pripravljenega obojestranskega lepila pritrdi na vhodna vrata ali pa na vrata otroške sobe.
Trenutno so kar popularne. :)

Izdelala sem jo za sestrino družino, ki se je preselila na Hrvaško...Pa za kolegico zobozdravnico. Upam, da bom kmalu izdelala še eno tako, ki bo imela samo en priimek! Njegov :) :)


Takole pa izgleda napis na njunih vhodnih vratih...Tale je za prijateljico Meto, zobozdravnico. Njen Lovro ( ime <3 ) ima tole nalepljeno v sobici, mi je že poslala fotko. Komaj čakam, da ga grem pogledat, čaka jih še eno darilce :)Tale pa je za drugo kolegico zobozdravnico, ki je pred kratkim rodila fantka Urbana (krasno ime, a ne? Zelo mi je všeč, da mineva čas na silo kratkih tričkrkovnih imen! :) )
Tale se mi zdi res zelo posrečena.


Dobila sem še par naročil, tako da kmalu pokažem še tiste.

Se ti zdi fajn ideja? :)

Če si želiš svoj napis, mi lahko pišeš na sladek.nakit@gmail.com ali preko sporočila na Facebooku.

Hvala za ogled in komentar.