torek, 24. april 2012

Malo tist'ga, malo tega

Spet se malo javljam...

Ta vikend sem imela veliko obveznosti, zato je nastala edino voščilnica za Nino, ki je opravila strokovni izpit za samostojno arhitektko.

Za Nino, ki riše hiše :)

Druga stvar, ki jo želim deliti z vami, sta iz sekcije "nakit za luštne punce".

Najprej predstavljam verižico Mellita iz biserov in kristalčkov Swarovski, ter uhane za zraven. Verižica je podobna eni, ki sem jo že izdelala lani in jo je nevesta nosila na poroki. Je kar precej bogata, tako da ni primerna za vsako.





Tretja reč pa je broška, ki jo bom nekomu podarila. V mislih imam eno točno določeno osebo, ki mi dostikrat polepša dan ali pa vsaj del dneva, predvsem s svojimi besedami in še tistim drugim, kar obvlada. Več pa ne bom povedala, če slučajno bere moj blog. Proti koncu tedna bo že vedela :) hihi

To je broška. Na magnet. In čeprav ne maram kratkih stavkov, ki jih pišejo v revijah (posebej nobel se to zdi novinarkam v Delovi prilogi Ona), sem ravno zapisala dva. Kratka. Aaaaargh! :)


Lep pozdravček in naj tole aprilsko deževje zaznamuje skakanje po lužah v gumijastih škornjih. Moji otroci jih bodo zagotovo imeli in bodo lahko po mili volji skakali. Obljubim, da se ne bom jezila in bom skakala z njimi :)