nedelja, 24. marec 2013

Pattern play


Prijavila sem se na virtualni tečaj za izdelovanje voščilnic. Povezavo najdeš tukaj. Pravzaprav je poudarek na kombiniranju vzorčastih papirjev, kakšne so možne spremembe, uporaba in nadgradnja vzorčastih papirjev.

Vsekakor je tečaj zelo, zelo dobra naložba, saj v okoli 15 videih dobiš veliko svežih idej, se naučiš novih tehnik in dobiš ustvarjalni zagon. :) Za vse, ki ustvarjate in si želite kaj novega, vam na koncu tečaja zagotovo ne bo žal za tistih 16$.

Po navdihu tečaja sem izdelala tudi sledeče voščilnice za materinski dan. Uporabila sem predvsem ideje Debby Hughes (Lime Doodle), njen blog se res splača pogledat, če te zanima clean and simple design.






Dodajam še sliko voščilnice za enoletnega Tima, ki sem jo naredila po nasvetih Jennifer McGuire. Okrog balončkov sem namreč dodala obris iz belega papirja, kar poudari motiv. Po nasvetu Betsy Veldman pa sem iz vzorčastega papirja ustvarila okraske (embelishment) - avionček.
Fotke so slabše kvalitete, ker je moje fotoaparat na servisu in so poslikane s telefonom.


Bele obrobe okrog balončkov (pobudnica Jennifer) in glossy accents na robovih balonov, na črkah. Pa še malo bleščic na črkah Tim "to add interest" (pobudnica Kelly Rasmussen).