petek, 19. april 2013

Liebster award

To je nagradica oz nominacija za bloge z manj kot 200 "sledilci", kot ena verižna nagrada oziroma nominacija. Pogoji so taki, da ko jo prejmeš, naprej nominiraš 5 blogov po svojem okusu, ki imajo manj kot 200 sledilcev.
Meni je nominacijo podelila Ana,super nadarjena, pridna in ustvarjalna kuharica. Če ne vem, kaj bi skuhala, pokukam na njen blog, kjer skoraj vsak dan objavi nov, svež, domiseln recept. Izjemna je tudi v ustvarjanju fimo sladic v takih noro mikro razsežnostih, da se čudiš, kaj vse zmorejo človeške roke.
Preden bereš dalje, nujno skoči pogledat na njen blog: naredila Ana


Pa še uradna razlaga tele nagrade:
And here is a little about what the award is all about:

This award was designed to be a blog award in the "pay it forward" fashion. Once you've been nominated, you award it to five blogs that you like that have fewer than 200 followers, to encourage new visitors to visit these blogs.

The rules for accepting this award are:

You need to thank the person who gave you the award and link back to their blog. Post the award onto your blog. Give the award to five bloggers who you appreciate that have fewer than 200 followers. Leave a comment on their blog letting them know that you have given them this awesome award!


Zdaj pa še spisek mojih priljubljenih blogov z manj kot 200 sledilci:

http://suzana-kii-kii.blogspot.com/
Ne morem verjet, da ima 100% Suzi tako malo sledilcev. Suzi je res nadarjena, uber-ustvarjalna in njen stil je neprekosljiv. Imam že njeno ilustracijo naju z možem, njeno broško in beležko. Njen stil mi je nadvse všeč!

http://soulsanctuaryblog.blogspot.com/
Mojca, ustvarjalna dušica z velikim srcem in talentom. Pomagala mi je pri mojih blogerskih začetkih z veliko mero potrpežljivosti in prijaznosti. Že samo zaradi tega si zasluži nominacijo, kaj šele zaradi enkratnih papirnatih umetnin. Obvezno pogledat! :)

http://bonboncek.blogspot.com/

Blog sem odkrila pred kratkim, ampak na njem je toliko sladkosti, da je vreden nadaljne pozornosti (zdaj sem v dilemi kako se pravilno napiše nadaljnje. Vedno me je "strah", da moje objave berejo najbolj zagrizeni slavisti, ki si misliljo: "Tale nima pojma o slovnici in sploh ne zna pisat!". Ampak tole je res težka beseda.)
Nazaj k bonbončku: a so lahko njene kapice še bolj sladke? Mislim, da grem takoj naročit eno za nečakinjo! :)

http://malenoreideje.blogspot.com/
Kako srčkani izdelki! Ribica šiva, kuha, peče in razveseljuje svoje spremljevalce z enkratnimi izdelki. Vsekakor si zasluži nagrado!

http://www.manuela-s.com/blog/
Simpatična, nadarjena in duhovita skoraj-sokrajanka :) Manuela. Ne vem, koliko članov ima njen blog, je pa vsekakor vreden ogleda. Nad-ljubki uhančki, broškice in drugi modni dodatki. Manuela pridno "lajka" moje objave na fb, jaz pa njene :) Upam, da se kdaj uspeva spoznati tudi v živo, glede na to, da živiva kakšnih 15 km narazen in sva obe Belokranjki! :)

ponedeljek, 15. april 2013

Album za nečakinjo

V začetku decembra je v našo družino prišel čisto nov član. Malo nas je presenetila, ker se ji je mudilo na svet in tako smo dobili našo Gabrielo kakšen teden bolj zgodaj kot je bila naročena. :) Prva vnukinja za dedka in babici iz po obeh straneh, prva nečakinja, lahko si misliš, kako smo jo pričakovali in kako smo se je razveselili.

Gabrielini mamici - moj sestri Mojci - sem obljubila, da ji ob rojstvu izdelam album Moje prvo leto. Ker je Gabriela res naš sonček, ki se smeje, vriska in je nadvse luštna, sem se za njen album zares potrudila. Naročila sem liste iz Amerike prav za to priložnost, in ji izdelala album v formatu 30x30 cm.

Zanj sem se res potrudila, mislim da je ta album nekaj najlepšega, kar sem do zdaj ustvarila. Zato bom naredila izjemo in objavila čisto ves album.

Ker se barve slučajno skladajo z izzivom v Craft-alnici, izziv št. 79, sem album prijavila tudi na njihovo stran.

Vesela bom komentarja albuma spodaj.
Urška

p.s. Fotografije so med sabo zmešane in niso v pravem vrstnem redu. Tega žal ne znam popravit, a upam, da boš vseeno užival/a ob ogledu. :)