petek, 19. april 2013

Liebster award

To je nagradica oz nominacija za bloge z manj kot 200 "sledilci", kot ena verižna nagrada oziroma nominacija. Pogoji so taki, da ko jo prejmeš, naprej nominiraš 5 blogov po svojem okusu, ki imajo manj kot 200 sledilcev.
Meni je nominacijo podelila Ana,super nadarjena, pridna in ustvarjalna kuharica. Če ne vem, kaj bi skuhala, pokukam na njen blog, kjer skoraj vsak dan objavi nov, svež, domiseln recept. Izjemna je tudi v ustvarjanju fimo sladic v takih noro mikro razsežnostih, da se čudiš, kaj vse zmorejo človeške roke.
Preden bereš dalje, nujno skoči pogledat na njen blog: naredila Ana


Pa še uradna razlaga tele nagrade:
And here is a little about what the award is all about:

This award was designed to be a blog award in the "pay it forward" fashion. Once you've been nominated, you award it to five blogs that you like that have fewer than 200 followers, to encourage new visitors to visit these blogs.

The rules for accepting this award are:

You need to thank the person who gave you the award and link back to their blog. Post the award onto your blog. Give the award to five bloggers who you appreciate that have fewer than 200 followers. Leave a comment on their blog letting them know that you have given them this awesome award!


Zdaj pa še spisek mojih priljubljenih blogov z manj kot 200 sledilci:

http://suzana-kii-kii.blogspot.com/
Ne morem verjet, da ima 100% Suzi tako malo sledilcev. Suzi je res nadarjena, uber-ustvarjalna in njen stil je neprekosljiv. Imam že njeno ilustracijo naju z možem, njeno broško in beležko. Njen stil mi je nadvse všeč!

http://soulsanctuaryblog.blogspot.com/
Mojca, ustvarjalna dušica z velikim srcem in talentom. Pomagala mi je pri mojih blogerskih začetkih z veliko mero potrpežljivosti in prijaznosti. Že samo zaradi tega si zasluži nominacijo, kaj šele zaradi enkratnih papirnatih umetnin. Obvezno pogledat! :)

http://bonboncek.blogspot.com/

Blog sem odkrila pred kratkim, ampak na njem je toliko sladkosti, da je vreden nadaljne pozornosti (zdaj sem v dilemi kako se pravilno napiše nadaljnje. Vedno me je "strah", da moje objave berejo najbolj zagrizeni slavisti, ki si misliljo: "Tale nima pojma o slovnici in sploh ne zna pisat!". Ampak tole je res težka beseda.)
Nazaj k bonbončku: a so lahko njene kapice še bolj sladke? Mislim, da grem takoj naročit eno za nečakinjo! :)

http://malenoreideje.blogspot.com/
Kako srčkani izdelki! Ribica šiva, kuha, peče in razveseljuje svoje spremljevalce z enkratnimi izdelki. Vsekakor si zasluži nagrado!

http://www.manuela-s.com/blog/
Simpatična, nadarjena in duhovita skoraj-sokrajanka :) Manuela. Ne vem, koliko članov ima njen blog, je pa vsekakor vreden ogleda. Nad-ljubki uhančki, broškice in drugi modni dodatki. Manuela pridno "lajka" moje objave na fb, jaz pa njene :) Upam, da se kdaj uspeva spoznati tudi v živo, glede na to, da živiva kakšnih 15 km narazen in sva obe Belokranjki! :)

2 komentarja:

  1. Urška! Iz srca hvala za tako lep opis in seveda za nagradico, ki pa sem jo že posredovala naprej že pred časom. Hvala še enkrat in tudi jaz rada zaidem na tvoj blog in si ogledam tvoje čudovite stvaritve. lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Urška, hvala za nagradico! Tudi jaz sem tvoj blog odkrila pred kratkim in ga bom z veseljem spremljala še naprej.

    OdgovoriIzbriši