ponedeljek, 5. marec 2012

Vencek s ptickoma

Letos naju caka z mojim dolgoletnim in krasnim fantom poroka. Kot vsaka prava nevesta (ali bolje receno- bridezilla :) ) imam v glavi ze nekaj casa izgled obleke, cevljev, barvne kombinacije, prticke, okraske, svecke in podobne reci.

Za najino poroko sem si zamislila preprosto piknik poroko v naravi, glavni motiv pa bodo pticki in vse barve, v katero je oblecena marelica- rumena, oranzna in nezno roza. Pticki so mi tako zelo prirasli k srcu, da sem ze kar malo obsedena :) Uporabljam jih na voscilnicah, verizicah in skoraj pri vsem, cesar se lotim :)

Zato sem kot prvi poskus najine porocne tematike izdelala vencek, ki ga imava na vhodnih vratih najinega stanovanja v bloku. Za osnovo sem uporabila kupiljen iz sibja pleten vencek, ki ga pozimi odenem v bozicne barve, zdaj pa sem ga preoblekla v pomladno vzdusje.

 Iz lahke modelirne mase sem izdelala pticka, ju pobarvala, izdelala gnezdo iz clematisa (nekaksna suha trava ali slama, trdote tanjsih vejic) in ju posadila vanj. Dodala sem vrtnice v barvah najine poroke in zelen trak s šivi ob strani.

Moram reci, da sem nad koncnim izdelkom zelo zadovoljna. Gnezdo je sicer vecje kot sem nacrtovala, vendar je manjsega skoraj nemogoce izdelat.


Z venckom se prijavljam tudi na moj prvi izziv v Craftalnici, ki je ze 50. po vrsti. Upala sem, da se bom uspela prijavit s kaksno okroglo cestitko, izdelano z mojim circle cutterjem, ampak na zalost ga se vedno cakam :/


No, da pokazem se slikice...

Vencek za vhodna vrata

pticka

pisane vrtnice- a ni to krasna barvna shema?! :)







s tem izdelkom sem se uvrstila med TOP 3 meseca marca 2012

8 komentarjev:

  1. Čudovito - kot vse česar se lotiš :)

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo kako lep pomladni venček :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito. Rožice so mi tako všeč. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Lep pomladni venček s čudovitimi rožicami!

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovit je tale tvoj pomladni venček! Ptička sta pa itak tako zelo srčkana, da je škoda zgubljati besede. :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasen venček, tako lepo izdelan.

    Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši